dimecres, de març 05, 2014

Volem ser originals?

Volem ser Originals?
Avui tots semblem uniformats, pels carrers vestits amb les mateixes marques. Les mateixes peces de roba que veiem als aparadors les veiem a la gent que es mou pels carrers.

Fa uns dies vaig fer la prova a Barcelona i vaig contar fins a 8 peces iguals! 

No  siguis un mes del ramat!!!!                                
                                                                 

Siguem originals! No s'han de pagar molts diners per aconseguir un bon estil, només una mica de creativitat i lluiràs un look diferent.
El Retro o el Vintage son estils que ens garanteixen trencar motlles i ens asseguren ser autèntics i sobretot únics. No cal vestir de cap a peus coses velles i antigues: amb unes arrecades o una punta que les mares i àvies encara guarden ens convertirem amb la mes vintage de la colla.


T'apuntes aquesta moda?

Si t'agrada aquesta idea, és important que tinguis present la diferencia entre retro i vintage. S'assemblen molt i els conceptes és barregen fàcilment i molts pensen que vintage i retro és exactament el mateix, Però,  l'essència és completament diferent.
Hem de dir Vintage per parlar dels objectes, la roba, etc, dissenyats i fabricats al passat, després del 1900 - des d'un vestit fins a una torradora . En canvi,  Retro ho fem servir a l'hora de parlar dels objectes i la roba  etc.  que els dissenyadors d'avui han dissenyat i fabricat inspirant-se en el passat. 



                                                     

                                                                                                 














Normalment la paraula vintage va associada a creacions de grans dissenyadors que es conserven en molt bon estat i que tenen un alt valor econòmic. Però també la podem utilitzar per qualsevol cosa antiga que trobem a cala iaia, sempre que estèticament ens aporti alguna cosa.
Barrejar peces modernes amb peces antigues és la formula i avui dia és molt fàcil trobar peces tant retro com vintage. Hi ha moltes botigues online especialitzades i econòmiques. 
Ja pots deixar de vestir d'uniforme!
Segur que agrada una camisa de topets, una peça amb puntetes, o peces una mica més conservadores com pot ser un coll Peter-Pan. 
Anima't! Deixa el ramat i vesteix un estil únic i  diferent. Vesteix l'estil Seamstress Vintage! 



                                                               




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada